• Начало
  • Събития
  • Седмица на 3D моделирането и графичния дизайн в компютърната академия на Столична библиотека

Седмица на 3D моделирането и графичния дизайн в компютърната академия на Столична библиотека

3D моделирането и графичният дизайн в компютърната академия на Столична библиотека продължават. На 23 август 2022 г. от 10:00 до 12:00 ч. в Дигиталната тийн лаборатория ще се проведе уъркшоп от поредицата „Графичен дизаийн“. Тема на урока ще бъде създаване на лого с програмата InkScape (за деца над 9 год.). Курсовете, стартирали през месец юни, продължават и през август. Програмата може да намерите тук: https://libsofia.bg/event/75/digitalnata-tiin-laboratoriya-na-stolicna-biblioteka-provezda-kursove.

Компютърната академия в Дигиталната тийн лаборатория на Столична библиотека е креативно-познавателна програма, в която децата имат възможност да се пренесат в света на технологиите и да прекарат атрактивно времето си с нови приятели, докато творят. Програмата е предназначена за деца, които обичат да се забавляват с компютърни игри и искат да създават свои собствени, рисуват с удоволствие и искат да превърнат героите и световете, които си представят, в нова реалност.

За участие в уъркшопа е необходимо предварително записване на тел.+359 2 98 82 682 или на e-mail: libsofia@libsofia.bg и валидна читателска карта.

 

Image Description

Американски център

Read More