• Начало
  • Събития
  • Седмица на 3D моделирането в компютърната академия на Столична библиотека

Седмица на 3D моделирането в компютърната академия на Столична библиотека

Седмицата на 3D моделирането в компютърната академия на Столична библиотека продължава. На 15 септември 2022 г. от 10:00 до 11:00 ч. в Дигиталната тийн лаборатория ще се проведе уъркшоп от поредицата Planer5d – Основи на интериорния дизайн от скици на оформления до 3D визуализация. Темата е основи на Planer5d – Основи на интериорния дизайн (за деца над 7 год.). Курсовете, стартирали през месец юни, продължават и през септември. Програмата може да намерите тук: https://libsofia.bg/event/75/digitalnata-tiin-laboratoriya-na-stolicna-biblioteka-provezda-kursove.

Компютърната академия в Дигиталната тийн лаборатория на Столична библиотека е креативно-познавателна програма, в която децата имат възможност да се пренесат в света на технологиите и да прекарат атрактивно времето си с нови приятели, докато творят. Програмата е предназначена за деца, които обичат да се забавляват с компютърни игри и искат да създават свои собствени, рисуват с удоволствие и искат да превърнат героите и световете, които си представят, в нова реалност.

За участие в уъркшопа е необходимо предварително записване на тел.+359 2 98 82 682 или на e-mail: libsofia@libsofia.bg и валидна читателска карта.

Image Description

Американски център

Read More