Буркан със сърца

Буркан със сърца

Автор: Дженифър Хилиър

  • Издателство: Сиела
  • /
  • Година: 2023

  • Каталог: Линк


Във всяка история има герой и има злодей.
Понякога един и същ човек може да е и едното, и другото.

Това е историята на трима най-добри приятели oт гимназията – първата е убита, втората попада в затвора, а през цялото това време третият не спира да търси истината.

Всичко започва, когато 16-годишната Анджела Уонг изчезва безследно. Никой никога не е подозирал, че най-близката й приятелка, Джорджина Шоу, бъдещ изпълнителен директор на фармацевтична компания, е замесена по някакъв начин. Не и Кайзер Броуди, който е приятел и с двете момичета.

Но когато четиринайсет години по-късно останките на Анджела са открити в гората близо до дома на Джорджина, Кайзер – вече детектив от полицията в Сиатъл – най-накрая научава истината. Анджела е убита от Калвин Джеймс. Същия Калвин Джеймс, който е убил най-малко още три жени.

За властите Калвин е сериен убиец. Но за Джорджина той е първата и любов. В гимназията двамата имат бурна и драматична връзка, която граничи с мания. В продължение на четиринайсет години тя пази тайната за смъртта на Анджела, докато не е арестувана и изпратена в затвора.

Сега всички мислят, че знаят истината, но тя е много по-сложна и смразяваща, отколкото някой може да предположи. Когато започват да се появяват нови трупове, убити по абсолютно същия начин като Анджела, зловещото минало настига смъртоносното настояще.

Колко далеч би стигнал някой, за да скрие тайните и да зарови гроба ? Колко дълго можеш да се измъкваш с лъжи?

 

Image Description

Американски център

Read More