Три дни във Флоренция

Три дни във Флоренция

Автор: Криси Манби

  • Издателство: Кръг
  • /
  • Година: 2023

  • Каталог: Линк


„Дръзка и забавна книга, която ще ви научи да мечтаете!“
„Клоусър“

Могат ли няколко дни в Италия да променят живота ти завинаги?

Кати Къридж ден след ден затъва все повече в битовото ежедневие и чувства, че всичките й мечти сякаш се изплъзват. Но когато с приятеля й Нийл са поканени на сватба край Флоренция, където винаги е копняла да иде, тя е на седмото небе! Може би най-после се задават няколко щастливи дни, които този път няма да са помрачени от разглезените деца на половинката й… или от цялото му непоносимо семейство.

Много бързо обаче пътуването се оказва истински кошмар, а за капак с полета на връщане има грешка и Кати остава сама на италианското летище. Какво пък, тя решава да се възползва от неочаквано удължения си престой по най-добрия начин. Под тосканското слънце следват няколко незабравими дни, а все по-одухотворената жена започва да преосмисля житейските си решения през годините.
С помощта на семейство Иноченти, което я приютява и обгръща с колорита си, Кати бавно осъзнава колко пъстър и широк може да бъде светът. Но дали ще е достатъчно смела да се впусне в него?

„Три дни във Флоренция“ от Криси Манби e вдъхновяващ роман, който връща вярата, че щастието ни зависи от самите нас, стига да сме готови да го потърсим.

Image Description

Американски център

Read More