Това се случи през едно лято

Това се случи през едно лято

Автор: Теса Бейли

  • Издателство: Ибис
  • /
  • Година: 2023

  • Каталог: Линк


Една бляскава парти принцеса от Лос Анджелис се озовава в малък рибарски град и открива истински значимите неща в живота.


Пайпър Белинджър обича модата и вниманието на последователите си в социалните мрежи. Репутацията й на принцеса на партитата кара папараците да я следват навсякъде.
Но една нощ лудориите й излизат извън контрол и тя се озовава в ареста. Търпението на доведения й баща се изчерпва и той спира издръжката й. За да я научи на отговорност, той я изпраща за три месеца в Уестпорт – малък рибарски град, където е родена.
Още в първия ден Пайпър се сблъсква с брадатия морски капитан Брендан, който й заявява, че тя няма да може да изкара и седмица извън Лос Анджелис.
Но какво от това, че Пайпър никога не е готвила и няма представа как ще спи в малкия мръсен апартамент, който й е оставен в наследство. Младата жена е твърдо решена да покаже на доведения си баща и на мрачния секси капитан, че тя е повече от едно красиво лице.
Само че Уестпорт е малък град и накъдето и да се обърне, Пайпър се натъква на Брендан. Двамата са пълни противоположности, но помежду им пламва неустоимо привличане. Пайпър не желае да се обвързва, особено с мъж, който понякога отсъства със седмици.
Но докато преоткрива връзката си с града и миналото си, Пайпър започва да се чуди дали студеният бляскав живот, който е водила, е онзи, който наистина иска. Лос Анджелис я зове да се завърне, но Брендан и този град, пълен със спомени, може би вече са уловили сърцето й...

 

Image Description

Американски център

Read More