Мистериум

Мистериум

Автор: Дийн Кунц

  • Издателство: Изток-Запад
  • /
  • Година: 2023

  • Каталог: Линк


Дийн Кунц е автор на десетки бестселъри, четиринадесет от които са били на първо място в класацията на „Ню Йорк Таймс“. Сп. „Ролинг Стоун“ го нарича „най-популярния автор на трилъри в Америка“, а книгите му са публикувани на тридесет и осем езика и са продадени в над петстотин милиона копия по целия свят.

Единадесетгодишният Уди Букман не е изрекъл и дума през целия си живот. Не го прави и когато баща му загива при странен инцидент. Нито когато майка му Меган му казва, че го обича. За нея е важно той да бъде в безопасност и да е щастлив. Но Уди е разтревожен и уплашен, защото вярва, че зад смъртта на баща му стои чудовищно зло. Зло, което заплашва да погуби и тях двамата с Меган.

Кип е необикновено куче със сърце, златно като породата му. Когато чува тревожните мисли на момчето, което умее да общува като него без думи, Кип разбира, че трябва да го намери, преди да е станало твърде късно. Междувременно страховитите подозрения на Уди започват да стават реалност. Някой идва за момчето и майка му. И не е сам... Само сила, по-голяма от злото, може да спре това, което предстои.

"Трудно е да се намери по-симпатичен герой във фантастиката от Кип. Този роман е бъдеща класика."
Асошиейтед прес

"Дълбоко завладяваща история... Не е за изпускане. "
Провидънс джърнъл

"Умението на автора да създава напрежение достига нови висоти."
AARP

Image Description

Американски център

Read More